Aanstaande zondag de Veilig Internetten Dag

De HCC (Hobby Computer Club) heeft aanstaande zondag 6 december de Veilig Internetten Dag. De vereniging roept daarmee elke computergebruiker op om zijn pc op veiligheid te controleren. De software die tijdens de Veilig Internetten Dag te downloaden is bekijkt onder andere de status en beschikbaarheid van virusscanners en het beveiligingsniveau van het draadloos netwerk. Ook wordt gekeken naar gevoelige opgeslagen bestanden en opgeslagen wachtwoorden. Uiteraard ontvangen deelnemers aanbevelingen om de pc veiliger te maken.

Veiligheid is een onderwerp dat enorm leeft onder computergebruikers. Deelname aan de Veilig Internetten Dag is gratis voor leden en niet-leden van HCC. Mocht je interesse hebben dan kun je je aanmelden via www.hccveiliginternettendag.nl. Je ontvangt dan voor zondag 6 december een mail met een link naar gratis software en tips over hoe je je computer veiliger kunnen maken.

Onder de deelnemers aan deze actie verloot HCC 12 Packard Bell netbooks (elk uur één).

De HCC (Hobby Computer Club) is de grootste vereniging van personal computergebruikers in Nederland.

Lees ook:Nationale Computer Opschoondag 2010
Lees ook:De eerste Nationale Computer Opschoondag
Lees ook:Voor de Windows-computer: handige gratis pakketten
Lees ook:Internetbende besmet maar liefst 30 miljoen pc’s
Lees ook:Veilig internetten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>