Hotter than my daughter spraakmakend en hilarisch

Tja, ik ga er nu een dag later toch echt even op terugkomen hoor. Wat heb ik genoten van Hotter than my daughter van RTL 4 gisterenavond. 43 en zonder slip naar de supermarkt. Naakt zonnen in de tuin en topjes als jurkje dragen… En dat was nog niet eens het ergste: door haar ordinaire kledingstijl werd Jo ook nog eens 50-60 geschat! En dat wil je niet horen als je 43 bent. Terecht dat haar dochter zich voor d’r schaamt, hoewel die zelf ook wel wat styling kon gebruiken. Nee, RTL heeft er een spraakmakend programma bij, waar ik volgende week echt naar uit kijk. Heel gaaf om te zien wat een goede kapper, de juiste make-up en een mooie outfit voor deze moeders kunnen doen die zelf denken de eeuwige jeugd te hebben. Wat vonden jullie ervan? Ook zo genoten? Indien je het gemist hebt, kan ik je alleen maar aanraden volgende week te kijken. Wie weet steek je er wel wat van op! ;-)

Overigens complimenten aan Gordon en Maik de Boer, die de show leuk én respectvol doen. Vrijdagavond, 22.30 uur – RTL 4

Lees ook:Voorstelling “Eeuige jeugd” Angela Groothuizen
Lees ook:Moeders winkelen het liefst met dochter…vanwege haar advies
Lees ook:Hip meedoen? Sluit je dan aan bij #persieing
Lees ook:Moeders spenderen één derde van hun leven aan de zorg voor hun kinderen
Lees ook:Vitaminepil Patricia Paay nieuwe wonderpil?

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Hotter than my daughter spraakmakend en hilarisch

  1. brigitte

    Nou ik vind gordon zoiezo al een leuke kerel! Ik leg ook altijd krom van het lache als ik hem al zie! Maar het nieuwe progamma van hem is weer helemaal top! ;) en hoe erg ken het zijn als je moeder er zo bijloopt! Ik zou me egt kapot schamen ja! Kijk ook zeker uit na volgende week.

      /   Reply  / 
  2. Ans

    Ik vond het geweldig om naar te kijken!
    Het werd respectvol en met humor gedaan ondanks dat de op en aanmerkingen op de foto best pittig waren.
    Ontroerend ook.

    Geweldig.

      /   Reply  / 
  3. Henk

    Mensen, kijk toch gewoon een leuke film of serie ipv dit soort half in scene gezette troep met om de tien minuten reclame. Ik hoop dat iedereen ooit nog eens inziet dat dit soort programma’s gewoon niveauloos is.

      /   Reply  / 
  4. Simona

    Ik wil graag voor een vriendin Inschrijven want haar moeder omg en zij niet te gelevoen maar weet niet hoe kunnen jullie me misschien helpen!!!

      /   Reply  / 
  5. Franky

    Wat erg en wat belerend. Leuke meiden/vrouwen die zin hebben in het leven worden door hun dochter overgeleverd (ik noem het verraden) aan Gordon en Maike en een stylist die, allemaal niet-hetero, er dan een burgertrutje van maken. De hele wereld zit al vol met dat soort saaie mensen!
    Vrouwen: blijf bij je eigen wensen, ook al lijkt dat extreem voor de meerderheid die zich zelf tot norm stelt!

      /   Reply  / 
  6. michel

    hee was mooi maar nu is ze weg mo kon der niet mee om gaan ze dag dat ik haar niet zo wou zien hee corden en de rest ik ben nu aleen kom je me nu ook helpe gr michel van mo .of lever dit geen kijk zijvers op ze is vienaal naar de kloote ge gaan maar bedankt hoor hee help mij nu ook is is ook goed voor de sijver ben hier alleen nog met jen me outste dochter eeh corden help me mijn mijs je trug te krijge ik heb het niet goed ge daan maar was zo trots op de ze weet het niet eens gr ni je weet waar ik woon michel pernis

      /   Reply  / 
  7. michel

    corden help me groet me kind en pa van mo

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>