55-plusser gebruikt internet voor afsluiten zorgverzekering

Van de 55-plussers regelt vier op de vijf z’n ziektekostenverzekering het liefst online. En daarmee is bewezen dat de huidige 55-plusser het internet helemaal ontdekt heeft. Dat zoveel 55-plussers online vergelijken en afsluiten stelt de website Goedenwel.nl, een initiatief van Achmea, na onderzoek onder 900 van de in totaal 43.000 ‘communityleden’. Uitslag van de enquête is dat 82% van de 55-plussers bij voorkeur geen post of telefoon meer gebruikt voor de communicatie (inclusief declareren en gegevens wijzigen) met een zorgverzekeraar.De 55-plusser gaat dus prima met z’n tijd mee!

Lees ook:50-plusser wil rust en ontspanning op vakantie
Lees ook:Aantal senioren met auto stijgt
Lees ook:Verlaag je cholesterol door het eten van fruit
Lees ook:Vandaag en morgen geen post door TNT-staking
Lees ook:Cholesterolverlagers voor gezonde 70-plusser volslagen nutteloos

1 Reacties // Reageer

One thought on “55-plusser gebruikt internet voor afsluiten zorgverzekering

  1. Ben Kopper

    Dit beeld zien wij ook terug op onze website. Steeds meer ouderen, senioren en 50+-ers bezoeken websites met betrekking tot hun zorgverzekering.

    Goed om te zien dat zij met hun tijd mee gaan. Alles vindt tenslotte online plaats. Dus ook het vergelijken van de zorgverzekeringen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>