EO komt met nog meer natuurprogramma’s

Prachtige natuurdocumentaires die ons meenemen van de hoogste bergtop naar de diepste rivier. Ik hou d’r van! De EO gaat ons vanaf maandag op Nederland 2 drie keer per week verwennen met natuurseries onder de titel Natuur op 2.

 

 

De nieuwe series zijn Wildlife op 2 op dinsdag en De Dagboekseries op woensdag. Wildlife op 2, in Engeland te zien als Wildlife on One, geeft een blik op het gedrag van uiteenlopende diersoorten. De Dagboekseries neemt de kijker onder meer mee in het leven van drie berenfamilies. Drie experts zijn jarenlang met de beren meegereisd en slaagden erin een bijzonder en intiem portret te maken van deze gevaarlijke en tegelijk kwetsbare dieren.

Alle programma’s worden uitgezonden in de vooravond van Nederland 2. Planet Earth om 19.25 uur en de andere twee titels om 19.55 uur.

Zorg dat de koffie bruin is en geniet!

Lees ook:Beer verscheurt man in dierentuin
Lees ook:De ronde van Boogerd van Filemon Wesselink
Lees ook:Nieuw TV-programma: Marc-Marie Huijbregts tussen de wilde dieren
Lees ook:De hond als medemens
Lees ook:Kees Brusse overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>