Geniet elke dag van Boer zoekt Vrouw!

Eindelijk is er een manier om elke dag te genieten van Boer zoekt vrouw! De best bekeken aflevering van het KRO-programma Boer zoekt Vrouw trok vorig seizoen 5,2 miljoen kijkers. Dat roept om een scheurkalender. Kosmos maakt, in samenwerking met de KRO, op basis van het kijkcijfercanon een afwisselende scheurkalender vol dating, liefde, recepten, de beste uittips en de mooiste quotes van de boeren uit het programma. Het eerste exemplaar was voor Jos & Dycke! En ik heb er zelf aan mee mogen schrijven: een ontzettend leuke ervaring! Een handvol journalisten, een receptenschrijver, twee psychologen, een boerin, een natuurvoedingsdeskundige en een hoofdredacteur…  Het voorwoord is van Yvon Jaspers, de bekende presentatrice van Boer zoekt vrouw. Heel wat mensen leverden een bijdrage aan de scheurkalender. Zo schrijven Annette Heffels en Marcelino Lopez over liefde en relaties en zijn de recepten verzorgd door Lars Hamer. Journaliste en boerin Martine Kruider schrijft dagboekachtige impressies over het platteland. Ton den Boon werpt als hoofdredacteur van de ‘Dikke van Dale’ een blik op spreekwoorden en uitdrukkingen over het boerenbestaan.

Het uiteindelijke resultaat is een scheurkalender tjokvol boerenwijsheid, boerenhumor en boerenleven, maar ook met buitentips voor hen die niet het geluk hebben dagelijks in de weidse boerenwereld te vertoeven. Liefde, lifestyle, oer-Hollandse recepten, een heleboel weetjes en nostalgische herinneringen aan voorgaande seizoenen Boer zoekt Vrouw. Kortom: deze scheurkalender is de musthave van het jaar 2013 voor elke Boer zoekt Vrouw-fan.

Boer zoekt vrouw scheurkalender 2013 | Diverse auteurs | 640 blz. | € 14,95 | Vanaf 20 augustus verkrijgbaar

Lees ook:Boerin vond man in “boer zoekt vrouw” extra
Lees ook:Laatste “boer zoekt vrouw extra”
Lees ook:Boerin Agnes “Boer Zoekt Vrouw” verliefd!
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw zoekt partner van gelijke sekse
Lees ook:” Boer zoekt vrouw” begint weer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>