All you need is love Kerstspecial…. laat je tranen de vrije loop!

Kerstavond zou geen kerstavond zijn zonder All You Need is Love. Deze avond staat weer traditioneel in het teken van de liefde en romantiek met de ‘All You Need Is Love Kerstspecial’. Liefdes over de grens worden naar Nederland gehaald, zodat verliefde stelletjes de kerstdagen met elkaar kunnen doorbrengen. Na een warm onthaal op Schiphol toert Robert met de bekende ‘All You Need’ kerstbus door het land om zijn ingevlogen gasten naar nietsvermoedende geliefden te brengen. Ook in de volledig uitgedoste studio verrast Robert zijn publiek met bijzondere optredens en wordt een aantal mensen ter plekke overvallen, waardoor iedereen het ultieme kerstgevoel beleeft.

En de tranen mogen weer ongegeneerd over je wangen rollen, zelfs Robert ten Brink en zijn vrouw Roos houden het op kerstavond niet droog als ze naar All You Need is Love kijken lees ik op NU.nl…


Zijn vrouw Roos (die achter de schermen helpt bij het programma) : “Ook al hebben we alles in de montage al gezien als het dan allemaal samenkomt, met muziek eronder, dan houden we het niet droog.”
Niet alleen Ten Brink en zijn vrouw, maar het hele gezin zit op kerstavond voor de buis voor de kerstspecial van All You Need is Love.

“Oma wil er nog wel eens doorheen praten en commentaar leveren, maar dan roepen we ‘ssst’”, zegt Roos. “Onze aandacht gaat volledig op aan het programma’, aldus Ten Brink.

Vanavond RTL 4, tussen 20.30 en 22.30 uur!

Lees ook:Kerstavond bij RTL: All You Need is love
Lees ook:Na al zijn dochters nu al de tweede kleinZOON voor Robert ten Brink
Lees ook:Lingo niet meer dagelijks op TV
Lees ook:Na 25 jaar is het over en uit met Lingo
Lees ook:Pinautomaten rond feestdagen mogelijk hartstikke leeg

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “All you need is love Kerstspecial…. laat je tranen de vrije loop!

  1. theo

    waar kan ik een muzieklijst vinden van de muziek bij all you need is love van de familie ten Brink?

      /   Reply  / 
  2. martha

    Wanneer is de herhaling? We hebben helaas een deel gemist.

      /   Reply  / 
  3. Jacqueline

    Ook wij hebben een deel gemist omdat overal de tijden in Veronicagids en guide van TV niet goed vermeldt en verwerkt waren. Wordt het nog een keer herhaald?

      /   Reply  / 
    1. Nicole

      Uitzending: RTL 4, maandag 24 december, tussen 20.30 en 22.25 uur. Herhaling: RTL 8, dinsdag 25 december, tussen 20.30 een 22.30 uur en RTL 7, woensdag 26 december, tussen 12.15 uur en 14.10 uur.

        /   Reply  / 
  4. Feikje

    Wie O wie weet welke achtergrondmuziek dit programma heeft gebruikt. Was erg mooi.

      /   Reply  / 
  5. Feikje

    O ja: er zijn verschillende muziekstukken gebruikt, en ieder antwoord is welkom

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>