Rockende bejaarden in nieuw TV programma

Ruben Nicolai heeft weer een nieuw project om handen. Hij gaat samen met dertig bejaarde Hagenezen een rockkoor vormen. Zal me een hilarisch tafereel worden! Ik ga in ieder geval kijken.Vanaf 2 maart kun je dit spektakel volgen op BNN en het nieuwe programma heet Golden Oldies.

 

 

In de serie werkt hij met de 70-plussers toe naar een concert in Carré.
“Het was geweldig om te doen en leek vaak meer op een zomerkamp dan op het opnemen van een tv-programma” zegt de presentator in dagblad Metro. “Het was heel gezellig en als ik een vraag stelde, kreeg ik meteen een antwoord van minstens tien minuten.” De rockende bejaarden worden bijgestaan door dirigent Robin Brock en een jonge band.

In Golden Oldies worden de nieuwe vriendschappen, onderlinge irritaties, intensieve repetities en alle andere hoogte- en dieptepunten van de koorleden gevolgd. Ruben Nicolai is het hele traject aanwezig. Hij is het luisterend oor voor de koorleden, pept ze op als ze er doorheen zitten en regelt aklkes van begin tot eind.

Vanaf zaterdag 2 maart om 21.45 te zien op BNN op 1.

 

Lees ook:Golden Oldies gaan spetteren!
Lees ook:Ruben Nicolai heeft genoten van Golden Oldies
Lees ook:“Ranking the Stars” met “gouwe ouwen”
Lees ook:Mathijs is geen Joseph
Lees ook:Top 5 irritaties van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>