Animal Crackers van André van Duin scoort lekker

Straks weer even genieten van Animal Crackers. Na een afwezigheid van 20 jaar werkt het programma nog steeds. Grappig, toch ligt André van Duin na tientallen succesvolle televisieprogramma’s nog wakker van de kijkcijfers.
“Ik slaap slecht in de nacht van zaterdag op zondag. Toch de zenuwen”, bekent de komiek in een interview met het AD. Daar hoeft hij toch niet bang voor te zijn? Dieren ontroeren en ik moet er nog steeds erg om lachen. En ik niet alleen, ruim anderhalf miljoen mensen kijken wekelijks naar zijn Animal Crackers, dat zit dus wel goed.

 

Het maken van Animal Crackers noemt Van Duin toveren met techniek en tegelijkertijd monnikenwerk. ‘Na een dag werk heb je niet meer dan een filmpje van één minuut. Het is dus een vereiste dat je het leuk vindt. Dat gerommel in mijn studio, stemmen inspreken en geluidseffecten onder filmpjes zetten is het mooiste wat ik binnen mijn vak doe.’
De 65-jarige komiek ziet voorlopig nog geen reden om met pensioen te gaan. “Als je geen reden meer hebt om op te staan, is het snel afgelopen met je, is mijn overtuiging. Maar het moet niet zielig worden.”
Tegelijkertijd heeft Van Duin geen grote dromen meer. “Nu staat er niets meer op mijn verlanglijstje. Ik heb geen wensen in de zin van: als ik dat meemaak, zou dat de cirkel rond maken. Die cirkel is al rond.”

Straks om 20.25 kijken dus op Nederland 1 André van Duins Animal Crackers

Lees ook:André van Duin 65 jaar
Lees ook:Shows André van Duin geannuleerd
Lees ook:Gloednieuwe serie Animal Crackers voor 2012/2013
Lees ook:André van Duin is boos op twitteraar: ‘Dit moet stoppen’
Lees ook:Allerlaatste voorstellingen “Ja hoor… daar is ie weer” van André van Duin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>