Boer zoekt Vrouw Internationaal heeft gekozen!

Zondag 8 september 2013 werden we voorgesteld aan vijf geëmigreerde Nederlandse boeren die we vanaf 8 december weer iedere zondagavond mochten volgen. Massaal zaten we voor de buis en werden we meegenomen naar Bonaire, Canada, Denemarken, Frankrijk en Tanzania. !! Het werd het best bekeken programma van de zondagavond.

De boeren hoopten dat ze een lang gekoesterde wens in vervulling zou gaan, namelijk het vinden van een Nederlandse liefde.

Menig traantje viel bij het keuze moment, maar uiteindelijk is de beslissing genomen. Dit zijn de definitieve ontknopingen:

 

Geitenhoudster Aletta (Bonaire) heeft besloten zowel Jan als Patrick naar huis te sturen.

Boer Wim op Tanzania, die 313 brieven kreeg besloot te gaan voor de ‘lieve’ Evelyne.

De rest van de boeren had vorige week al gekozen:

Boer Johan (Denemarken) , die nog nooit met een vrouw samenwoonde weet inmiddels hoe het voelt om verliefd te zijn. ‘Ik ben zo blij met jou’, gaf hij snikkend toe in de armen van zijn Ingrid!

Jos (Frankrijk) maakte een veilige keuze. Saskia spreekt vloeiend Frans en de brunette had al verklapt dat ze verliefd op de jonge boer was geworden.

Boer Jan (Canada) heeft het niet gemakkelijk gehad. Claire was te actief voor hem en Jan had gevoelens ontwikkeld voor notenverkoopster Judith. Maar Judith sprak haar twijfels uit.  Ze miste pit bij Jan en nu zit hij alleen tussen de kippen.

Wil je meer weten? Kijk dan op de site van Boer zoekt vrouw

 

Lees ook:Boer Zoekt Vrouw Internationaal: ‘ongemakkelijk genieten’
Lees ook:Boer zoekt vrouw krijgt eigen magazine
Lees ook:Boer zoekt Vrouw liet zijn boeren zien
Lees ook:Boer Johan voorgoed samen met zijn Ingrid
Lees ook:Boerin vond man in “boer zoekt vrouw” extra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>