Iedere senior een persoonlijke assistent

Vanaf nu kan iedere senior een persoonlijke assisten t hebben die dag en nacht voor je klaar staat als je hulp of informatie nodig heb. Op vrijwel elk gebied. Een telefoonnummer opzoeken, OV reisinformatie opvragen, een taxi bestellen of de weg kwijt? Zo zijn er talloze redenen om je persoonlijke assistent bij Libercare te bellen.

 

Door de Libercare app te downloaden op de smartphone kan men direct en onbeperkt contact opnemen met zijn persoonlijke assistent. De app is beschikbaar voor Android toestellen en de iPhone.

Libercare maakt gebruik van GPS-locatiebepaling. Hierdoor kan je persoonlijke assistent als het nodig is zien waar je precies bent. Erg belangrijk als je dringend hulp nodig hebt en een familielid of hulpdienst ter plekke moet komen. Maar ook handig bij het regelen van praktische zaken.
Zo helpt je persoonlijke assistent bij Libercare bij het terugvinden van je route, je geparkeerde auto of je hotel, maar ook als je op zoek bent naar een pinautomaat, apotheek of huisartsenpost. Zelfs in hetbuitenland.

De persoonlijke assistent van Libercare is 24 uur per dag direct bereikbaar en onbeperkt in het gebruik. Ideaal voor mensen die een actief leven leiden en dit zo lang mogelijk willen blijven doen. Hierbij speelt Libercare in op de veranderende behoefte waarbij steeds meer mensen van een langer zelfstandig leven willen genieten.

De persoonlijk assistent van Libercare wordt aangeboden als abonnement voor €14,95 per maand met een looptijd van een jaar.
Meer weten? Ga naar libercare.nl en probeer het 30 dagen uit.

Lees ook:Nieuwe ANWB-app ondersteunt actieve senioren
Lees ook:Op de Vakantiebeurs 2014 begint je vakantie
Lees ook:Nederlandse vrouw is geen hulpvrager
Lees ook:Nederland heeft 90% meer vrijwilligers nodig door bezuinigingen
Lees ook:ADV: Ouderen volop actief op internet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>