Surpriseshow terug op tv

We bleven er voor thuis……de Surpriseshow, gepresenteerd door Henny Huisman. In 1988 was De Surprise Show voor het eerst op televisie. In het programma werden nietsvermoedende mensen verrast, die hun droomwens in vervulling zagen gaan.

Beau van Erven Dorens komt nu met een remake van Henny Huismans Surprise Show. Dat maakte SBS zaterdag bekend. Mensen die zich vol overgave inzetten voor anderen zijn volgens SBS overal. En naar die mensen is SBS 6 op zoek.

Binnen het bedrijf waar je werkt, op de sportclub of in het verzorgingstehuis van een familielid. Vaak zijn ze onzichtbaar maar altijd onmisbaar. Ken jij  zo’n  stille kracht in je  omgeving, en wil je hem of haar op een grappige, emotionele of simpelweg ontzettend leuke manier verrassen? Laat het SBS dan weten door een mailtje te sturen naar [email protected].

 

Lees ook:‘Opa’ Hennie Huisman lijkt revival te gaan maken!
Lees ook:25 mei laatste show Oprah Winfrey
Lees ook:Henny Huisman wil toch niet ‘te graag’ voor omroep MAX
Lees ook:Henny Huisman had kwaadaardige tumor
Lees ook:Drama rond dochter en kleinzoon van Henny Huisman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>