Heineken wannahaves, de heritage collectie: retro goede cadeaus

Welke man wil er nu niet in de stromende regen lopen onder deze stoere paraplu! En er is meer… Heineken the City introduceert met haar Heritage collectie verschillende nieuwe cadeauproducten. Allen voorzien van retro prints. Een greep uit het assortiment: de groene tas, retro model. Een in Nederland onmisbare accessoire; de paraplu. En het, oer Hollandse, memo boekje. De producten uit deze Heritage collectie zijn ook erg geschikt om mee te nemen als relatiegeschenken voor buitenlandse connecties.

Terug in de tijd met de Heineken the City Heritage collectie. Deze collectie bestaat uit T-shirts, dienbladen, ansichtkaarten, slippers en nog veel meer. Dit alles in stijl van de ouderwetse Heineken uitingen. De groene tas ‘Beach’ verkrijgbaar in verschillende modellen is te koop voor Є59,99. De heritage paraplu kost Є19,99 en het memoboekje Є9,99. Deze Heritage collectie is alleen verkrijgbaar bij Heineken the City aan de Amstelstraat 31 in Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op de website: www.heinekenthecity.nl.

Lees ook:Louman Museum onvangt award
Lees ook:Heineken Tapje geeft ieder feestje iets extra’s
Lees ook:Zomerse retro Picknick
Lees ook:Trendy: Frisse voeten met grasslippers
Lees ook:Slippers veroorzaken serieuze voetproblemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>