We moeten aan de hoelahoep!

De 45-jarige first lady van de Verenigde Staten Michelle Obama zweert bij de hoelahoep.Onlangs gaf ze op het gras van het Witte huis een demonstratie. En hoe…. 142 keer wist ze de hoepel rond te krijgen.Vorig jaar biechtte Barack al op hoe goed zijn echtgenote kan hoelahoepen. “Als ze eenmaal in het ritme zit, kan ze het zelfs met haar knieën.”

Fans van deze sport zeggen dat het veel calorieën doet verbranden, ongeveer 100 per 10 minuten. Het zou ook je humeur en je seksleven een boost geven. In de Verenigde Staten is het razend populair en kun je zelfs lessen volgen bij Hoopnotica,

Nou ja, staat het figuur van Michelle Obama je aan, dan weet je wat je te doen staat!

Lees ook:Oprah Winfrey is in opperste verrukking na de verkiezing
Lees ook:Hoog tijd om aan de lenteschoonmaak te beginnen….
Lees ook:Wie is de meest elegante First Lady van Amerika
Lees ook:Calorieën verbranden door The Shining of andere films te kijken!
Lees ook:Shoppen is topsport

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>