Supermarkt wijngids 2011; de bijbel voor wijnliefhebbers

De Supermarktwijngids bevat als vanouds weer de Toptienen met lekkerste wijnen van het seizoen. Goed advies in de wijnwereld is soms ver te zoeken. Gelukkig is er al jaren de Supermarktwijngids van Nicolaas Klei: betrouwbaar, onafhankelijk en buitengewoon leesbaar. Nicolaas Klei is uiteraard ook in 2011 hét baken voor de enthousiaste wijnliefhebber.

Voor deze feestelijke tiende editie van zijn bestselling Supermarktwijngids heeft hij bijna 4000 flessen opengetrokken en geproefd. Voor ons. Zijn verzamelde notities behoeden de Nederlander al een decennium voor miskopen en sturen zijn  honderdduizenden lezers richting de legendarische Omfietswijnen.

Alle grote supermarkten zijn vertegenwoordigd (van de Albert Heijn tot de Vomar), alsmede Hema en de Gall&Gall- en Dirck III-superslijterijen. En ook het belangrijkste ontbreekt niet: de glaasjes die Klei bij wijze van rapportcijfer uitdeelt.

Lees ook:Supermarktwijngids 2012; de bijbel voor wijnliefhebbers
Lees ook:Omfietswijngids 2016
Lees ook:Superwijn gids 2010 met alle wijnen uit supermarkt en superslijter
Lees ook:Omfietswijngids 2015
Lees ook:Nieuwe show Gerrie van der Klei ter ere van haar zeventigste verjaardag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>