Bodyverzorgingslijn voor de gevoelige huid!

Een mooie huid…. het komt ons niet allemaal zomaar aanwaaien. Met een goede verzorging kunnen we er wel veel aan doen. Het goede product vinden als je huidproblemen hebt blijft lastig. Misschien is het merk Zarqa wel het antwoord op je huidsproblemen. De Nederlandse zangeres en presentatrice Marga Bult wordt het gezicht van de complete huidverzorging- en bodylijn-serie van dit merk  en is volgens haar “superspul!” Begin maart gaat de campagne met haar van start.De bodyverzorgingslijn bestaat uit meer dan 40 producten en is onder andere zeer geschikt voor mensen met psoriasis problemen en een gevoelige of droge huid. Marga heeft alle producten al uitgeprobeerd.” Natuurlijk heb ik alle producten passende bij mijn huidtype uitgeprobeerd evenals enkele mannen en vrouwen in mijn omgeving, anders zou ik daar zeker m’n naam niet aan verbonden hebben”, legt ze uit. “Ik gebruik met name de producten voor de vochtarme en gevoelige huid.”

Zarqa is voor mensen van elke leeftijd geschikt. Mensen met een droge huid, variaties van eczeem, psoriases, couperose en zelfs acné zijn de doelgroep van het merk Zarqa. Verder heeft het merk ook crèmes ontwikkeld voor mensen die hun verouderende huid goed willen verzorgen. Omdat de producten van Zarqa geen parfum, allergenen, kleurstof, parabenen en paraffine bevatten, zijn ze ook geschikt voor mensen die hier gevoelig voor zijn.

Lees ook:Huidverzorging die je ook kunt opeten…
Lees ook:Zorg goed voor je huid in de winter
Lees ook:Albert Heijn stopt met Euro Shopper producten
Lees ook:Waarom heb je meer last van eczeem in de winter?
Lees ook:69-jarige Helen Mirren schittert voor L’Oreal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>