Wonderpleisters maken je acht jaar jonger! Wie wil dat niet!

Ja hoor, we hebben er weer een wondermiddel bij om er strak en jong uit te zien. Maar goed, als je niets probeert en moeder natuur haar gang laat moet je ook niet zeuren over wallen en rimpels onder je ogen.Dit middel heet Eye Secrets en is een pleister en  belooft wallen onder je ogen in vijftien minuten aan te pakken. Vanaf deze week te koop in het Verenigd Koninkrijk en is nu al razend populair.De pleister  werkt direct door fijne lijntjes, donkere cirkels en zwellingen met 92 procent te beperken. Elke twee minuten nadat je deze aanbracht, zou je er een jaar jonger moeten uitzien. In totaal zou het je tot acht jaar (!) jonger kunnen maken. De pleisters, die voornamelijk Q10 en collageen bevatten, zijn populair bij celebs als Jennifer Aniston en Christine Bleakley. Je betaalt 30 euro voor vijf pleisters en ze zijn beschikbaar via eye-secrets.com. De vraag is nu al zo groot dat er al een wachtlijst is van meer dan 12.000 bestellingen.

Je huid is vier keer dunner rond je ogen, waardoor het kwetsbaarder is voor schade en vroegtijdige veroudering. De technologie optimaliseert het natuurlijke herstellingsproces van de huid, herstelt schade veroorzaakt door slechte eetgewoonten en een gebrek aan slaap. Het werkt ook een hele dag door de huid te beschermen tegen uitdroging en voorkomt het dat donkere cirkels terugkomen.

Volgens een woordvoerster van Eye Secrets zijn de ogen zijn de eerste plek waar je rimpels krijgt in je gezicht. Je kunt dit product zelf thuis gebruiken en het is pijnloos. Het heeft wel hetzelfde resultaat als veel duurdere en meer pijnlijke behandelingen als botoxinjecties.

Lees ook:Plak Swarovsky op je wonden
Lees ook:Wondermiddel tegen rimpeltjes rond ogen ontdekt
Lees ook:Pleisters kopen voor het goede doel: het Emma Kinderziekenhuis
Lees ook:Curry nieuw wondermiddel tegen rimpels
Lees ook:Oudere vrouwen lijken jonger door overgewicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>