Paul de Leeuw presenteert meezingspektakel ‘Top2000 Sing Along’

Schermafbeelding 2013-10-15 om 10.46.33Het duurt nog even voor het zover is, maar de presentator en de eerste artiesten van de Top 2000 Sing Along zijn bekend: VanVelzen, Racoon, Glennis Grace en de hoofdrolspelers en dansers van Flashdance beklimmen het podium van Ahoy. Paul de Leeuw praat de avond aan elkaar. Het Top 2000 feest is traditioneel op oudejaarsavond de muzikale afsluiting van het jaar. Het is ook te zien op radio en tv. Artiesten, de Top 2000 band en de musicalcast van Flashdance zingen medleys en de grootste hits uit de Radio 2 Top 2000.
Voor veel mensen is het de ultieme ‘achtergrondmuziek’ op radio en/of televisie in de decemberperiode. De Top 2000 is het grootste radio-, televisie- en muziekevenement van Nederland. De lijst van tweeduizend platen wordt jaarlijks samengesteld door het publiek en uitgezonden van Eerste Kerstdag tot en met Oudejaarsavond op Radio 2. Dat lijkt nog een tijdje weg, maar voor je het weet, is het weer zover!

Lees ook:Met Radio Nostalgia terug naar de jaren 50, 60 en 70
Lees ook:De stemmen van 9 jaren Top 2000
Lees ook:De zondagmiddag van Nederland: Ajax – FC Twente
Lees ook:Luistertip: Radio 2 met de Top 2000
Lees ook:Bohemian Rhapsody op de eerste plaats van de Top 2000

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>