Gordon stopt ermee

Het zal menigeen koud op zijn dak vallen: Gordon stopt definitief met zingen. Hij geeft nog twee afscheidsconcerten in het Amsterdamse Concertgebouw die zullen plaatsvinden op 28 en 29 november 2016.

Gordon begon zangcarrière in 1991 met zijn grootste hit “Kon ik maar even bij je zijn” geschreven door John Ewbank. Jaren van groot muzikaal succes volgde en hij scoorde talloze hits. Lees hier het persbericht.

Kaarten voor de unieke avonden zijn beperkt verkrijgbaar, slechts 3800 kaartjes zijn vanaf morgen 1 December 10.00 uur te koop via de site van het Koninklijk Concertgebouw www.concertgebouw.nl en via de kassa van het concertgebouw 0900 671 83 45 (€1,- per gesprek).

In 2016 komt een jubileum CD uit met nieuwe tracks en bestaande hits in een nieuw jasje gegoten. Op dit moment is Gordon een ‘One man show’ aan het schrijven waarmee hij gaat optreden op een locatie in Nederland met als titel “Gordon 25 jaar Show geen zin in”

Lees ook:Ouderwets lachen vanavond met Glitter Glamour Gordon?
Lees ook:Lee Towers op 1 november nog 1 keer in Ahoy
Lees ook:Gratis opname Koninklijk Concertgebouworkest downloaden
Lees ook:Robeco SummerNights – een zomer vol muziek
Lees ook:Blokker heeft één dag “onbeperkt treinen” weer in de aanbieding!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>