Steeds meer senioren met bruut geweld overvallen

Het is misschien een goed idee dat we massaal een grote hond kopen en die niet ver van onze zijde laten wijken. Het is namelijk zo dat senioren in toenemende mate thuis bruut overvallen. Als je het mij vraagt is het beste wapen tegen overvallers en andersoortige criminelen nog altijd een luid blaffende viervoeter. Maar goed, die moet je dus ook wel uitlaten… De gewapende criminelen, die het speciaal op bejaarden gemunt lijken te hebben, deinzen er niet voor terug geweld te gebruiken. Ouderenbond ANBO stelt dat er de afgelopen maanden vijftien gewelddadige overvallen op senioren zijn geweest. Zegsman Frank van der Aa van de belangenbehartiger vermoedt dat het om gerichte acties tegen ouderen gaat: “Waarom ze het op senioren gemunt hebben, staat niet vast. Maar waarschijnlijk denken de overvallers dat ouderen meer geld in huis hebben of sneller hun pincode afgeven. En de slachtoffers zijn vaak weerloos.”

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Ouderen steeds vaker doelwit van overvallers
Lees ook:Steeds meer ouderen zijn bang…
Lees ook:Ouderen gewaarschuwd: DigiD-hulp kan crimineel zijn
Lees ook:55-plussers in toenemende mate slachtoffer van overval
Lees ook:Zieke trend: ouderen in woning overvallen…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Steeds meer senioren met bruut geweld overvallen

  1. the Success Ladder

    This is a very interesting point of view. Your blog is refreshing, but I wish one could find more content, though. I am looking forward to reading more from you. Keep up the good work. thanks.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>