Meryl Streep: 62 jaar en op de cover van Vogue Magazine

Ook als de jaren al een beetje gaan tellen, zijn er nog voldoende kansen om in de spotlights te staan. Vraag maar aan Meryl Streep. De 62-jarige actrice staat volgende maand voor het eerst van haar leven op de cover van Vogue. Daarmee is Streep naar eigen zeggen de oudste vrouw die ooit op de cover van het prestigeuze modeblad heeft gestaan.
Niet slecht, als je bedenkt dat de tweevoudig Oscarwinnares twintig jaar geleden dacht dat haar carrière voorbij was. Niet dus: want begin volgend jaar is Streep te zien als Margaret Thatcher in de biografische film The Iron Lady en de volgende grote rol lijkt een kwestie van tijd.

Lees ook:Meryl Streep (62) krijgt Gouden Erebeer voor oeuvre
Lees ook:Hoe stoer: Tina Turner (72) op de cover van de Duitse Vogue
Lees ook:Margaret Thatcher overleden
Lees ook:Na Rihanna’s tattoo voor oma, eert Gaga de doden nu met een geschoren kop
Lees ook:Rita Reys (88) overleden aan hersenbloeding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>