Zo… en nu even rustig aan met de eieren!

Zo… Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik kan geen ei meer zien… Gekookte eieren, gevulde eieren, gebakken eieren, kwarteleitjes, chocolade-eieren, koekjes met opgespoten eieren er op… Ik heb het de afgelopen dagen allemaal voorbij zien komen en er eerlijk gezegd ook volop van gegeten. Het mag wel weer een tandje minder… Zo denken ze er in Heemskerk waarschijnlijk ook over. In die plaats is namelijk gisteren het wereldrecord paaseieren verven verbroken. Zo’n 350 mensen beschilderden in 3 minuten tijd 397 eieren. Dat liet liet een woordvoerster weten van Fort bij Veldhuis, waar de recordpoging plaatsvond. Het record was in Amerikaanse handen. Daar bleef de teller vorig jaar steken op 317 geverfde eieren in 3 minuten.

Het is de bedoeling dat het record een plaats krijgt in het Guiness Book of Records. ”Het telproces is vastgelegd met film en foto”, aldus de woordvoerster. ”Over een paar weken krijgen we te horen of we aan de eisen hebben voldaan en het wereldrecord op onze naam hebben.”

Lees ook:50-jarige Merlene Ottey loopt wereldrecord
Lees ook:Militair kunst(bol)werk
Lees ook:Een echte Duitse eierboom!
Lees ook:Dit weekend: Open Dag bij het crematorium
Lees ook:Vervelend record: benzineprijs door grens van 1,70 euro/l.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>