John Travolta: mogelijk nog meer slachtoffers

Grease… Saturday Night Fever… of wat recenter: Pulp Ficion… Stuk voor stuk enorme succesvolle producties waarin John Travolta (58 inmiddels) een hoofdrol speelde. Maar momenteel is de acteur op een hele andere, negatieve manier in het nieuws. Travolta wordt namelijk door twee mannelijke masseurs aangeklaagd, die zeggen dat ze zijn aangerand door de acteur.

Ze eisen allebei twee miljoen dollar smartegeld. Sinds het eerste (zogenaamde?) slachtoffer afgelopen vrijdag met z’n verhaal naar buiten kwam, is de advocaat van het tweetal, Okorie Okorocha al benaderd door meerdere mensen die Travolta van misbruik betichten.

Lees ook:John Travolta krijgt zoon
Lees ook:Bokspartij Mickey Rourke (62) was ‘geregeld’
Lees ook:La Marquise: de oudste nog rijdende auto ter wereld is verkocht
Lees ook:59-jarige John Travolta wil één keer James Bond-schurk zijn…
Lees ook:Drama voor John Travolta

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>