Benzineprijs gaat record halen: hoger dan 1,88

Nou, je doet er goed aan nu nog even je tank vol te gooien en vanaf volgende week lekker vaak de fiets te pakken. Ik hoor namelijk net op de radio dat de benzineprijs een nieuw record gaat behalen. Het zou de 1,88 gaan overstijgen. Niet normaal zeg… Het wordt echt bijna onbetaalbaar om auto te rijden. Deprimerend bericht…

Lees ook:Oplossing in zicht voor alle files
Lees ook:Aantal senioren met auto stijgt
Lees ook:Oer-Bondmeisje uit Dr. No schakelt 007-gadget in
Lees ook:Zaterdag zwarte zaterdag…. gekte op de wegen!!
Lees ook:Vervelend record: benzineprijs door grens van 1,70 euro/l.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>