De vrouw van Ernst Daniel Smid overleden

De vrouw van de 59-jarige Ernst Daniel Smid, Roos Giesen van der Sluis, is vandaag op 47-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker.  Ze was al een tijd ziek. Na een chemokuur in 2011 leek ze de ziekte de baas te worden, maar in mei dit jaar bleek helaas dat de ziekte was teruggekeerd en uitgezaaid naar haar buikvlies. Ze overleed thuis in het bijzijn van haar familie. Samen hadden ze een dochter, Coosje. De zanger had ook al een zoon (Geert) en dochter (Lieneke) uit een eerder huwelijk.

Ernst Daniel en dochter Coosje hebben, samen met zoon Geert en dochter Lieneke, haar tot het laatste moment verzorgd en bijgestaan.

“Ernst Daniel verheugde zich op haar aanwezigheid bij de première van Aspects of Love begin oktober. Helaas heeft ze de oneerlijke strijd voortijdig verloren”, meldt het management van de zanger.

Lees ook:Ernst Daniël Smit voor de derde keer opa
Lees ook:René Froger voor tweede keer opa
Lees ook:Sylvia Kristel overleden op 60-jarige leeftijd
Lees ook:De dochter van Wendy van Dijk heet: Lizzy
Lees ook:Ben Cramer opnieuw opa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>