Even met de hond lopen: au! (ijzelige sneeuwhagel)

Oef… Ik weet niet precies hoe deze vorm van winterse neerslag heet, maar mijn favoriet is het niet… Ik heb net een stuk gelopen met de hond en ik heb het idee dat mijn gezicht nu gezandstraald is… Toen ik van huis ging sneeuwde het, maar ik was de deur nog niet uit of de neerslag veranderde in een soort mini-hagel, die tamelijk vervelend aanvoelde. En natuurlijk had ik weer eens geen muts op gezet, dus ik kreeg de volle laag. Bij deze dus een kleine waarschuwing aan iedereen die de deur uit gaat: muts op, handschoenen aan en voorzichtig op de weg, want dit lijkt me typisch het weer waar het spekglad van wordt!

Oh ja: en voor de mensen die met de trein willen reizen… Jullie raden het zeker al!

Lees ook:Deze muts tracteert de oren op muziek
Lees ook:Fazant terroriseert bejaard echtpaar
Lees ook:Pak je oren warm en modieus in met deze oorwarmers
Lees ook:Vrouw breit jas voor echtgenoot…van haar eigen haar!
Lees ook:27,6% van de 65-plussers internet niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>