Hulde aan het 90-jarige bruidspaar

Van een granieten aanrechtblad heb ik wel gehoord maar een granieten huwelijk….? Hoe lang moet je dan wel niet getrouwd zijn zeg!  Voor dit geheim moet je in Turkije zijn. Abdullah (112) en Elif (110) Adigüzel uit het dorpje Arguvan in het midden van Turkije zijn  90 jaar getrouwd. Zij leerden elkaar kennen in de Ottomaanse tijd,  de periode voor de stichting van de Turkse republiek in de jaren twintig,  en trouwden  uit liefde. Ze kregen tien kinderen en het aantal klein- en achterkleinkinderen is inmiddels opgelopen tot 113. Het stel, dat tijdens het interview met de krant elkaars hand niet losliet, gelooft dat het geheim van hun lange relatie is dat ze elkaar altijd hebben liefgehad en vertrouwd.

Hun hoge leeftijd hebben ze volgens Elif te danken aan het gezonde eten in het dorp. Ze wonen er met hun jongste zoontje van zeventig….

Lees ook:Hoogbejaard koppel onthult de beste relatietips
Lees ook:Relatietips van ervaringsdeskundigen
Lees ook:Elektronische visum voor Turkije vanaf 10 april
Lees ook:Na 80 jaar nog verliefd op elkaar: een eiken huwelijk
Lees ook:Hoe ouder, hoe milder. Ook voor de broers Bolland & Bolland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>