Oma verliefd op kleinzoon….. nu nog een kind!

Ach, waarom ook niet? Verliefd op je eigen kleinzoon! Je hoort wel meer gekkigheid tegenwoordig……. maar zwanger van je eigen kleinzoon?! Hoe bedenk je zoiets.

De 72-jarige Amerikaanse Pearl Carter straalt. Ze is verliefd op haar kleinzoon Phil Bailey (26) en de twee willen een kind. Oma gooit al haar spaargeld – 40.500 euro – in de weegschaal voor een draagmoeder die hun baby op de wereld moet zetten. Meningen van anderen laten haar volledig koud. “Ik ben verliefd op Phil en hij op mij. Weldra zal ik onze baby in m’n armen houden en Phil zal de trotse vader zijn”, zegt Pearl.

Toen ze 18 jaar was, raakt Pearl ongewenst zwanger. Een probleem in het diepgelovigie Indiana. Ze beviel van een dochter, Lynette, die ze afstond voor adoptie. Phil is de zoon van Lynette. Toen die vier jaar geleden overleed, spoorde Phil zijn grootmoeder op. Het begin van een merkwaardige liefdesrelatie….

“Ja, de mensen lachen ons uit en roddelen. Maar we zijn nu eenmaal verliefd op elkaar. Ik heb me altijd al aangetrokken gevoeld tot oudere vrouwen”, legt Phil uit. “Ik dank God dat Hij mij een tweede kans heeft gegeven”. Het verliefde koppeltje heeft inmiddels een dertigjarige vrouw gevraagd om als draagmoeder te fungeren.

Bron: HLN

Lees ook:61-jarige draagmoeder bevallen
Lees ook:Oma (58) in verwachting van haar eigen kleinkind
Lees ook:Opa verkoopt pasgeboren kleinzoon op Facebook
Lees ook:66-jarige zakenvrouw bevallen!
Lees ook:Overreden door eigen kleinzoon!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>