Dochter legt bejaarde vader aan ketting

In Rusland is een bejaarde man door zijn eigen dochter en schoonzoon aan een ketting gelegd zodat de twee het pensioen konden opstrijken van de arme man. Dat doe je een beest nog niet aan!! Waar mensen al niet toe in staat zijn als het om een beetje geld gaat! Je eigen vader!!

Na vijf lange dagen, zonder eten (ook dat nog)  heeft de Rus Mikhail B. om hulp geroepen en waarschuwden buren de politie. De man, die amper kan zien of horen en in zeer slechte gezondheid verkeert, werd behandeld als een hond door zijn 40-jarige dochter en schoonzoon van 48. “Wanneer ik om eten smeekte, gooiden ze ijskoud water over me.” “Ik ben geschokt dat ze ‘Oude Misha’ op die manier behandelden”, aldus buurvrouw Natalya Demina.

De plaatselijke autoriteiten zijn een onderzoek begonnen naar de daden van het koppel. Ze zijn ondergedoken, uit angst voor represailles van dorpsgenoten.

Levenslang in een donkere isoleercel en laten leven op water en brood die twee!!!!

Lees ook:Breaking news: oma baart eigen kleinkinderen
Lees ook:Nel Veerkamp op 82-jarige leeftijd overleden
Lees ook:Bemoeizieke oma maakt huwelijk kinderen kapot
Lees ook:Drama rond dochter en kleinzoon van Henny Huisman
Lees ook:Water is het simpele geheim om kilo’s te verliezen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dochter legt bejaarde vader aan ketting

  1. vanderhallen jeannette

    Mijn mening is zéér brut, maar wel terrecht vind ik .
    Het is gewoonweg niet te geloven !!!!Dit is onmenselijk en overstelbaar dat ook maar iemand zulke dingen in z’n hoofd krijgt voor 1000% TOTAAL GEK ontoerekeningsvatbaar ? Ik ben er niet goed van ! Hopelijk vinden ze de dochter en schoonzoon zéér snel en moeten hetzelfde lot ondergaan, maar dan niet voor 5 dagen maar tot ze van uitputting ter plaatse sterven en elke dag zo’n 2 of 3x per dag een goed pak slaag geven !!!! Dus kortweg hééééééééél véééééééééél afzien !!! Ze verdienen het daar ben ik héél zeker van maar ‘t gerecht zal daar wel anders over denken, zoals we gewoon zijn, er nog wat eieren onder leggen, en een goede verzorging op tijd eten en drinken, dan hebben ze geen geld nodig .Verschrikkelijk in wat voor ‘n wereld leven wij !!! Loontje komt om z’n boontje is de beste oplossing dan zou ‘t allemaal vlug gedaan zijn met alle smeerlapperij !!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>