65-jarige Zweed zwanger!

Je komt rare verhalen tegen, zo snuffelend op internet. Lees ik op HLN: Urinetest formeel: Zweedse man (65) is zwanger!!! Schrikken toch? Maar goed, dan lees je verder en dan lijkt alles op een misverstand te berusten……..

 

 

 

“Ik heb wel een redelijk dikke buik, maar ik was er zeker van dat ik niet zwanger ben”, reageerde de man. “Blijkbaar was mijn urinestaal in contact gekomen met een bacterie die uitsluitend bij zwangere vrouwen voorkomt”, verklaart Elofsson de reden van zijn ongewenste zwangerschap.

“We moesten er allemaal hartelijk om lachen, maar ik was er toch niet helemaal gerust in. Ik vreesde al dat de Heilige Geest zich wel eens vergist zou kunnen hebben”, vervolgt Eloffson. “Gelukkig heeft de tweede test inmiddels uitgewezen dat ik niet in verwachting ben”.

En hoewel Eloffson niet zelf zal bevallen, wordt zijn familie binnenkort wel uitgebreid. In augustus wordt hij grootvader en in oktober zelfs overgrootvader!

Lees ook:Veel mannen slapen met teddybeer!
Lees ook:Wordt vervolgd: Peter R. de Vries komt met Joran II
Lees ook:61-jarige draagmoeder bevallen
Lees ook:“Gefeliciteerd, u bent zwanger”….. de gelukkige vrouw is 99 jaar!
Lees ook:Geliefde van boer Jan (boer zoekt vrouw) verliest baby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>