80-jarige Sikko Smit krijgt 12.000 verjaardagskaarten na Facebookoproep

atyi0xvyb2ovsj8y2g1la2ne1Wow! Hoe gaaf! PostNL twitterde vandaag dat er ongeveer 12.000 verjaardagskaarten naar de 80-jarige Sikko Smit onderweg waren. Zijn medebewoner Harm Post plaatste een bericht op Facebook waarin hij opriep om de jarige Sikko Smit een kaartje te sturen omdat Sikko weinig vrienden en familie heeft. Die oproep bleef niet zonder resultaat. De zakken vol post zijn extra leuk omdat Smit geen familie heeft die op bezoek komt.

Smit woont in een centrum voor begeleid wonen van organisatie Novo. Een woordvoerster van de organisatie vindt alle felicitaties hartverwarmend.

Zoveel reacties hadden ze niet verwacht. Smit zelf was volgens haar behoorlijk overweldigd toen hij tussen de zakken met post zat. De oude man geniet van alle aandacht. Om Smit te laten wennen aan al deze aandacht, krijgt hij alle kaarten niet in een keer. De komende weken krijgt hij er telkens een aantal.

Ik hou hier toch zo van! :-)

Lees ook:Vandaag en morgen geen post door TNT-staking
Lees ook:Songfestival 2015: Cornald Maas en Jan Smit
Lees ook:Slow seks geeft passie terug
Lees ook:Oudste Nederlander viert haar 110e verjaardag
Lees ook:Likken aan Frans Bauer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>