Madonna (56) wil nóg een kind adopteren

Schermafbeelding 2014-12-02 om 13.49.31Natuurlijk: tegen de 60 aan en weer een kindje willen adopteren. Sterren zien echt niet in hoe gek ze zijn. Alles kan, als je maar een zak geld meeneemt. Het schijnt dat de 56-jarige Madonna weer is afgereisd naar een weeshuis in Malawi, waar ze twee kinderen vandaan haalde. Ze  zou nu haar oog hebben laten vallen op de 10-jarige Luka. Ze adopteerde in 2006 haar zoon David (nu 9) uit het ‘Hope of Home’-weeshuis in het Afrikaanse land, drie jaar later volgde dochter Mercy (8).
De Amerikaanse popster poseerde lachend met de duimen omhoog met Luka (10). Hij zou, zo melden diverse media, het volgende kind van Madonna kunnen worden. Ze heeft nog twee kinderen: Lourdes (18) en Rocco (14). Madonna was officieel in Malawi omdat zij van plan is een miljoenendonatie te doen voor een kinderkliniek. Eerder wilde ze er een meisjesschool laten bouwen, maar dat plan ging niet door. De regering van Malawi is Madonna een beetje zat.

Lees ook:Ziggo Dome waarschuwt Madonnafans voor lange zit
Lees ook:Madonna (53) spettert weer waanzinnig in nieuwste clip
Lees ook:50-plusser Madonna strikt wederom een jonge vent
Lees ook:Madonna valt van trap
Lees ook:Is Madonna al 55?!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>