De beste en goedkoopste bescherming op de skipiste koop je bij de Etos

Als je nog een wintersport-vakantie in het vooruitzicht hebt en je met de voorbereidingen bezig bent, doe dan geen dure zonnecrème in je koffertje. Een goede bescherming op de skipiste hoeft niet duur te zijn, zo blijkt uit een zonnebrandtest van de Consumentenbond. De Ski Zonnecrème van de Etos scoorde hier het hoogst.In de test werden vijf zonnebrandproducten voor de wintersport getest, onder andere van Etos, Hema, Garnier en Nivea. De prijzen varieerden van 4,95 euro tot 13 euro. De crème van de Etos van 5,50 euro bleek het beste te presteren op de UV-A bescherming, prijs en het vochtregulerende vermogen.

Tijdens wintersport kun je flink verbranden, doordat de UV-stralen worden weerkaatst door de sneeuw. Een speciale zonnebrand met minder water zorgt dat je je steeds goed in kan smeren, omdat de crème niet bevriest.

Al eerder is bewezen dat dure producten niet de beste zijn. Vorig jaar nog bleek dat de rimpelcreme van de Aldi het best was en de zonnebrand van Het Kruidvat en Trekpleister en nu dan de skizonnebrand van de Etos.

Lees ook:Kruidvat/Trekpleister zonnebrandcreme goedkoop en de beste!
Lees ook:Bijzonder wellness-moment in eigen achtertuin
Lees ook:Deze zonnespray kan in iedere handtas
Lees ook:Een zonnespray die in iedere handtas kan
Lees ook:Aanvulling op bericht over Zwitserse minister

1 Reacties // Reageer

One thought on “De beste en goedkoopste bescherming op de skipiste koop je bij de Etos

  1. Allstar

    Een skihelm… Da’s ook goede bescherming. Vooral als je veel op je dikke kop valt zoals ik altijd. Dankzij mijn helm is mijn kop nog heel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>