Met de ANWB taalgids app goed voorbereid op reis

In een land waarvan je de taal niet spreek, en je toch verstaanbaar maken in de meest voorkomende situaties. Onderwerpen als pech onderweg, tanken, douane, medische hulp, taalproblemen, ongeval op de weg, reparaties. Aangevuld met algemene zinnen en woorden. Het kan allemaal met de ANWB Taal app.

Handig voor vakantiegangers die deze zomer naar het buitenland reizen. De ANWB introduceert vier gratis taalgids apps voor onderweg. Met deze app  maak je je in het Frans, Duits, Italiaans of Spaans goed verstaanbaar.

Lees ook:Breinbrekend ReisFestival op Neurocampus.nl
Lees ook:Hotel voor goudvissen op Schiphol
Lees ook:ANWB Onderweg app. Je slimme bijrijder
Lees ook:Zaterdag zwarte zaterdag…. gekte op de wegen!!
Lees ook:Nederlandse vakantiegangers laten pindakaas en drop thuis dit jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>