Turks Verkeersbureau op de 50+ Beurs

Cappadocië in Turkije - kopieActieve vakantiegangers van 50 jaar en ouder kunnen zich van dinsdag 16 tot en met zaterdag 20 september laten inspireren voor reizen naar Turkije. Op de 22e editie van de 50+ Beurs in Utrecht, verstrekt het Turks Verkeersbureau bij de stand (hal 8, C057) informatie over onder meer de culturele highlights van Turkije, de city trip bestemming Istanbul en de vele winterzon mogelijkheden.
 

Jaarlijks kiezen meer dan een miljoen Nederlanders voor een vliegvakantie naar Turkije. Dankzij het aangename klimaat, is het land ook zeer populair onder 50-plussers die niet aan schoolvakanties zijn gebonden. Op de 50+ Beurs informeert het team van het Turks Verkeersbureau de bezoekers over de veelzijdigheid van Turkije als vakantieland. Naast de meest populaire en opkomende (winter)zonbestemmingen, worden ook alle vragen rondom de city trip bestemming Istanbul beantwoord.

Mede dankzij de recente toevoeging van twee Turkse sites aan de UNESCO Werelderfgoedlijst, is er speciale aandacht voor de culturele schatten van Turkije. Ook voor informatie over de nieuwe Werelderfgoed sites Bursa-Cumalikizik en Izmir-Pergamon en andere UNESCO sites, kunnen bezoekers terecht bij de Turkije stand (C057) in hal 8.

Consumenten vinden meer informatie over Turkije op www.welkominturkije.nl.

Lees ook:Turkije signaleert stijgende vraag naar winterzon
Lees ook:Win een arrangement in Giethoorn tijdens de 50Plusbeurs
Lees ook:Gratis naar de najaarseditie Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Lentekriebels op de Lentebeurs 2008
Lees ook:Serbonne 50+ beurs, een lifestyle event om niet te missen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>