Johan Derksen komt met eigen kledinglijn

Mijn partner likt nog net het beeldscherm van de televisie niet af als de 63-jarige voetbaldeskundige Johan Derksen op TV is. Hij is het eens met zijn uitspraken, moet lachen om zijn opmerkingen. Kortom: hij is fan. Nu is mijn grootste angst dat hij gelezen heeft op NU.nl dat Johan Derksen een eigen kledinglijn op de markt brengt. Het zal me toch niet gebeuren dat hij binnenkort ook de deur uitloopt met kanariegele of vuurrode schoenen en een felgroen colbert jasje. De hoofdredacteur van weekblad Voetbal International werd in 2005 nog door tijdschrift Esquire uitgeroepen tot slechtst geklede man.

 

Gelukkig bestaat de collectie uit een beperkte oplage van driehonderd dassen, blazers en shirts, is gebaseerd op Derksens rock-’n-rollkant, schrijft RTL Boulevard.
“Ik heb een mening over alles en iedereen, dus ik ben de laatste die mag piepen als anderen van mening zijn dat ik de slechtste kledingsmaak van Nederland heb”, vertelt Johan Derksen.
Johan Derksen Kleding wordt online verkocht, de website moet nog officieel worden gelanceerd.

Lees ook:Derksen On The Road; muziek voor de oudere jongeren in Nederland
Lees ook:Einde tijdperk VI? Johan Derksen en René van der Gijp hebben slaande ruzie…
Lees ook:Derksen, Van Egmond & Derksen naar Overamstel uitgevers
Lees ook:Wilfred Genee wil einde aan ruzie met Johan Derksen
Lees ook:Iconische HEMA T-shirts online verkrijgbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>