Peter Jan Rens komt met familieshow in “Kaktus Parlement Theater”

“De Grote Meneer Kaktus Show”, onze kinderen zijn er groot mee geworden. Meneer Kaktus (Peter Jan Rens) die alles weet, eeuwig gekleed in pyjama met stropdas. Kweetniet, die uiteraard niks weet en rondloopt in een geel bokstenue en Mevrouw Stemband met een afschuwelijk kapsel kan ik me herinneren.  En nu komt hij volgende weer terug, niet op TV dit keer, maar in een speciaal gebouwd  ‘Kaktus Parlement Theater’ in Studio A12 in Bunnik.

De voorstellingen zijn te zien van 19 februari tot en met 28 februari. Daarna bouwt Rens het Kaktus Theater op in diverse andere schouwburgen in Nederland.

De 58-jarige acteur en presentator vindt dat er te weinig wordt gedaan voor kinderen in Nederland en daarom onderneemt hij nu actie in de vorm van de nieuwe familieshow. “Ik wil alle kinderen en jeugd van Nederland, maar ook volwassenen met een beperking, veel inspiratie bieden met deze shows. Zo wil ik hun positie krachtiger maken, want dat gebeurt momenteel veel te weinig”.

De vaste onderdelen uit de kindershow zijn weer onderdeel van de nieuwe voorstelling, zoals de bekende liedjes, waaronder ‘Het grote Meneer Kaktus-lied’. Verder deelt Meneer Kaktus opnieuw de ‘Prik van de Kaktus’ en de ‘Stomp’ uit. Daarnaast komen ‘De spelende vrouw’ en ‘Het gevaar’ weer langs.

Met kinderen en alle kindvriendelijke volwassenen wil Peter ook nog eens proberen een heuse politieke partij op te richten; De Kaktus Partij. Om kinderen meer kracht en mogelijkheden te geven zich te ontwikkelen en op te groeien…

Lees ook:‘Opa’ Rens (63) toont dochter Djelisa Annieta….
Lees ook:Peter Jan Rens veilt persoonlijke bezittingen
Lees ook:Einde oefening Peter Jan Rens en Virginia
Lees ook:Les Misérables stopt…….bijna!
Lees ook:‘Opa’ Peter Jan Rens (63) maakt 20-jarige vriendin zwanger…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>