Dresscode in Safaripark Beekse Bergen

Op een warme dag met ontbloot bovenlichaam (voor de opa’s in dit geval) rondlopen in Safaripark de Beekse Bergen wordt niet langer getolereerd. Als eerste dierenpark van Nederland geldt hier een dresscode. Houd je je hier niet aan word je vriendelijk, maar dringend verzocht het souvenir-winkeltje met T-shirts te bezoeken.  Vanaf zaterdag 1 augustus zul je alleen nog de vier gorillamannen van Beekse Bergen met ontbloot bovenlichaam tegenkomen in het wildlife park.
Korte broeken, sandalen met geitenwollen sokken en burka’s: vrijwel alles is toegestaan als het gaat om de dresscode die Safaripark Beekse Bergen zaterdag 1 augustus invoert. Slechts een ‘blote bast’ is niet langer toegestaan.

Nadat het aantal opmerkingen van bezoekers toenam over het sterk groeiend aantal mannen dat met ontbloot bovenlijf door het safaripark loopt, heeft de parkdirectie besloten dit vanaf 1 augustus te verbieden.

“Natuurlijk moet iedereen in z’n vrije tijd kunnen dragen wat hij of zij wil, maar bij een kindvriendelijke dagattractie als die van ons, vinden we dat -net als de grote meerderheid van onze bezoekers- niet gepast,” aldus de parkdirektie.

Lees ook:Kijkje achter de safarischermen Beekse Bergen
Lees ook:Beestenbende in Safaripark Beekse Bergen
Lees ook:Loslopende dieren op de wandelroute van safaripark Beekse Bergen
Lees ook:Animal Event 2016: hét festival voor dierenfans – gratis kaarten bij 50plus.blog.nl
Lees ook:Gratis kleinkinderen mee naar dierentuin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>