Lange rijen voor de kruidvatwinkels om de felbegeerde voucher

Vijfentwintig procent meer hotelvouchers ingekocht door het Kruidvat en binnen dag al uitverkocht! Het bedrijf bood klanten een overnachting in een van de kamers van de Fletcher Hotel Groep aan voor de bodemprijs van 9,95 euro per nacht. En daar was belangstelling voor, véééél belangstelling.De 250 duizend vouchers waren binnen een dag uitverkocht. Mensen stonden gisteren zelfs al voor openingstijd in de rij voor de deuren van een van de 777 vestigingen van Kruidvat om een bon te bemachtigen.Vorig jaar gingen in een paar dagen 200.000 stuks over de toonbank.

Nadat men hun voucher had gekocht, zijn de klanten gisteren meteen massaal gaan boeken voor een overnachting in een van de 35 hotels.

Binnen enkele uren ontstond er ook een levendige handel op internet, waar de hotelvouchers werden aangeboden voor 25 euro per stuk.

Lees ook:Actie Kruidvat: hotelovernachting in een 3- en 4 sterrenhotel voor 10 euro per nacht
Lees ook:Kruidvat stunt wederom met hotelkamers!
Lees ook:Typisch geval van jammer
Lees ook:StayOkay trekt ‘meelift-actie’ op de hotelactie van het Kruidvat in
Lees ook:Weer gekkenhuis bij Kruidvat voor hotelkamers?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Lange rijen voor de kruidvatwinkels om de felbegeerde voucher

  1. Weissman

    Trap er niet in. Het is 24,90 per nacht (per kamer zijn 2 bonnen nodig, ongeacht of je alleen of met zijn tweeën komt en er komt 5,00 euro boekingskosten bij.
    Bovendien las ik elders dat al de eerste dag geen boeking (meer) mogelijk was voor weekenden.
    Volgens Fletcher al volgeboekt, maar uit eigen ervaring weet ik dat dit een smoes is om “goedkope” klanten te weren en volbetalende gasten binnen te halen.

    Bij de vorige actie konden wij onze bonnen ook al niet kwijt. Uiteindelijk met bemiddeling van de centrale administratie konden wij een midweek in een door ons niet echt gewenste periode boeken in een hotel waar we eigenlijk niet naar toe wilden.
    De resterende bonnen konden we na veel zeuren omwisselen voor Fletcher tegoedbonnen, die weer aan bijvoorbeeld het (zeer matige) ontbijt à 15,00 per persoon besteed konden worden. Dat is dus 30,00 per dag voor ons samen voor een paar afbakbroodjes met uitgedroogde zweterige kaas, onvriendelijk restaurantpersoneel en ongeïnteresseerd barpersoneel.

      /   Reply  / 
    1. j rompelaar

      onze bonnen voor fletcher hotel mag u overnemen
      we hebben er 4 voor ons is er niets te krijgen we hebben er genoeg van

        /   Reply  / 
      1. Weissman

        Nee dank u, vriendelijk aangeboden. Ik heb mijn vingers er bij de vorige actie al aan gebrand. Nooit weer.
        Boeken niet mogelijk. Na tussenkomst van het hoofdkantoor alsnog een hotel gekregen dat ik eigenlijk niet wilde in een periode die mij eigenlijk niet uit kwam.
        En met erbarmelijke service.
        Ik houd mij voortaan verre van Kruidvat/Fletcher acties.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>