‘Tijd om te genieten!’ op de 50PlusBeurs

Van 15 tot en met 19 september 2010 is het ‘Tijd om te genieten!’ op de 50PlusBeurs. Tevens is dit het thema dit jaar. Ruim 600 stands in 6 beurshallen met workshops, lezingen, presentaties, muziek, show, dans en exposities. En natuurlijk heel veel voordeel, proeverijen, cadeaus en acties. Wat dacht je van gratis vlaai? De gratis informatieve 50PlusGids? Of de gratis beurstas vol hebbedingetjes? Wie weet win je de droomreis van je leven. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen! In het Lekker weg in eigen land-paviljoen krijg je alle informatie over dagjes uit, weekendjes weg, korte én lange vakanties. Op het Metaplein kun je de bon inleveren uit de beursgids en maak je kans op een heerlijk arrangement in eigen land.

Wil je ‘s avonds ook genieten van de ‘Musicalsterren in Concert’ met Ben Cramer, Joke de Kruijf en het New Classic Quartet? Op www.plusticket.nl kun je ook de combikaarten voor beurs en concert met extra voordeel bestellen. Je betaalt slechts € 29,75 voor een ticket voor de 50PlusBeurs én het concert (normaal €54,50)

Lees ook:Vier ‘t leven op de 50PlusBeurs
Lees ook:Beleef het mee op de 50PlusBeurs 2009
Lees ook:Nog 40 dagen tot de 50PlusBeurs!
Lees ook:50-PlusBeurs in Jaarbeurs Utrecht is bijna!
Lees ook:Onze lezers met korting tot wel 45% naar de 50PlusBeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>