Toppers treden wederom met z’n vieren op, in het koninklijk goud!

Ik ben er dit jaar (met mijn moeder!) voor het eerst geweest, en ik kan het iedereen die een avond even helemaal uit zijn dak wil gaan van harte aanbevelen: De Toppers. Even lekker meezingen met gouden ouden en hits van nu; echt erg gezellig. Neem een wijntje (of drie, vier), klim op de stoelen en zing uit volle borst. Enne… volgend jaar zullen ze weer als vierkoppige formatie op de bühne staan. Hoe gezellig is dat! Het is weer eens wat anders dan het brave theater.Dat de Toppers er weer met z’n vieren staan heeft het management laten weten. Het thema voor 2011 is ‘The Royal Party’ for Kings and Queens. ‘Koninklijk Goud’. Ook Gerard Joling, die de laatste maanden kampte met een burnout, is weer van de partij in mei.
De zanger heeft ontzettend veel zin in de concertreeks met collega’s Rene Froger, Gordon en Jeroen van der Boom, zo zegt hij bij RTL Boulevard. “Dan gaan we weer lekker genieten van elkaar en van het publiek. Ik heb er heel erg veel zin in.”

Lees ook:Kaartverkoop Toppers van start!
Lees ook:Toppers bereiden zich voor op Moskou
Lees ook:De Toppers gaan gewoon door
Lees ook:Extra concert Toppers
Lees ook:Toppers-optreden van: Patricia Paay, Patty Brard en Connie Breukhoven?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>