Musical Miss Saigon keert komend najaar terug in Nederland

Miss Saigon….. het liefdesverhaal over een Amerikaanse militair (Chris) die in tijd van oorlog verliefd wordt op het Vietnamese hoertje Kim. Tijdens de evacuatie uit Vietnam verliezen ze elkaar uit het oog. Jaren later, als Chris getrouwd is met een Amerikaanse vrouw (Ellen) en terugkeert naar Vietnam, staat hij opnieuw oog in oog met Kim en hun zoon. We hebben het over “Miss Saigon”…… Deze musical beleefde op 24 november 1996 de Nederlandse première in het Circustheater in Scheveningen. Na ruim negenhonderd voorstellingen en dik anderhalf miljoen bezoekers was de laatste voorstelling op 4 juli 1999. De hoofdrollen werden destijds onder anderen gespeeld door Linda Wagenmakers, Tony Neef en Willem Nijholt (De Regelaar). Zat je niet bij die anderhalf bezoekers? Dan krijg je een nieuwe kans. want de musical Miss Saigon keert komend najaar terug in Nederland.

Dit keer zal Stanley Burleson de hoofdrol op zich nemen. Stanley Burleson was eerder al te zien in Miss Saigon, maar toen in de rol van John. Dit keer speelt hij de rol van De Regelaar. Wie de andere hoofdrollen gaan vertolken, is nog niet bekend. De musical is voor een periode van zes maanden alleen in het Beatrix Theater in Utrecht te zien.

Lees ook:Succesmusical ‘Hij Gelooft in Mij’ gaat nu toch echt stoppen …echt
Lees ook:Jan Terlouw-bestseller Oorlogswinter: na film ook musical
Lees ook:Succesmusical ‘Hij Gelooft in Mij’ nu met flinke korting
Lees ook:De beste damesmodeketen van Nederland is Miss Etam
Lees ook:Zit je klaar voor The Passion vanavond om 20.25 uur?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>