Gilbert O’Sullivan komt naar Utrecht voor een concert

Ken je ‘m nog, Gilbert O’Sullivan met zijn bloempotkapsel, streepjesdas en 3/4-broek? In de jaren ’70 had hij wereldwijd succes met zijn hits Nothing Rhymed, Matrimony en Alone Again (Naturally). Zijn muziek wordt gekenmerkt door soepele melodieën die gekoppeld worden aan een zeer kunstig samengestelde tekst. Zijn bescheidenheid en teruggetrokken leven hebben voorkomen dat hij in de schijnwerpers bleef,  maar hij schrijft nog steeds muziek, maakt nog steeds CD’s en treedt nog steeds op. Sterker nog: deze, inmiddels 64-jarige Ierse singer-songwriter komt binnenkort naar Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht voor een concert.

De officiële kaartverkoop voor dit concert begint vrijdag 14 januari om 10.00 uur.

Tijdens zijn aankomende tour neemt O’Sullivan een elfkoppige band mee, met onder andere een strijkkwartet. De laatste keer dat O’Sullivan Nederland aandeed, was in het voorjaar van 2008. Toen stond hij in Carré in Amsterdam.

Ook verschijnt later deze maand zijn album Gilbertsville, met daarop veertien nieuwe nummers.

Lees ook:Classic Culinaire met Opera Familia verplaatst
Lees ook:Concert André Rieu in GelreDome
Lees ook:Paul McCartney geeft concert in het Gelredome
Lees ook:Oma Obama teleurgesteld
Lees ook:Paul McCartney komt weer naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>