Op blote voeten de natuur in op het blotevoetenpad!

Voor dit uitstapje moet de aarde met recht eerst wat opgewarmd zijn, maar zeker de moeite waard in het voorjaar. Geweldig om je kleinkinderen de prikkels van de natuur te laten ervaren……. op blote voeten de paden op, de lanen in!

Betreed het Blotevoetenpad De Lieteberg in Zutendaal, net over de grens bij Maastricht in Belgisch Limburg. Je loopt bijna twee kilometer op blote voeten door de natuur over hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water op een gecontroleerd parcours dat alleen toegankelijk is op blote voeten! Voel warm en koud, vochtig en droog, aangenaam, opwekkend en prikkelend. Er is een cafetaria met een prachtig terras bij waar je van tevoren of naderhand heerlijk met de kinderen kunt uitrusten met iets lekkers. Ook kun je er nog een kijkje met ze nemen in de vlindertuin, bijencentrum of insectenmuseum.

Lees ook:Op blote voeten op pad
Lees ook:Blotevoetenpad… laat je voeten genieten de vrijheid
Lees ook:Gratis voetmassage door moeder natuur zelf
Lees ook:Koude voeten? Koud water!
Lees ook:Trendy: Frisse voeten met grasslippers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>