‘Toon de musical’ wegens succes verlengd

Toon Hermans….. één van de grootste entertainers die ons land ooit heeft gekend. Hij was een clown zonder schmink wiens meesterlijke conferences drie generaties lieten lachen, die onvergetelijke liedjes als ’24 rozen’ en ‘een ballonnetje’ schreef en wiens wijsheden en gedichten op menige boekenplank staan. “Toon de musical” vertelt het levensverhaal van Toon Hermans (1916–2000), die hierdoor weer even tot leven wordt verwekt.De musical heeft een succesvolle toer door Nederland en België achter de rug en start op 26 oktober met een tweede serie in de Nederlandse theaters. De laatste voorstelling is op 11 december.

De musical Toon bevat de bekendste conferences van Hermans, maar richt zich ook op het spanningsveld tussen theatermens Hermans en het familiemens Hermans.

Dus heb je dit succes gemist….. je krijgt een nieuwe kans! De volledige speellijst en kaarten zijn te verkrijgen via http://www.toondemusical.nl/speellijst.

Lees ook:Toon Hermans krijgt een velletje eigen postzegels
Lees ook:Gedichten en liedjes van Toon Hermans
Lees ook:André Hazes-musical ‘Hij Gelooft in Mij’ wegens succes verlengd
Lees ook:Gerard Joling in duet met Toon Hermans
Lees ook:‘Kruistocht in Spijkerbroek de Musical’ met Dré(etje…) Hazes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>