50+ Actief & Gezond Beurs nu twee dagen te bezoeken

Niet één, maar twee dagen duurt de 50+ Actief & Gezond Beurs dit jaar, wegens groot succes! Op zaterdag 11 en zondag 12 februari wordt de kampeer- en outdoorwinkel van Karsten Travelstore in Zwaag weer omgetoverd tot een gezellige beurs met informatie, inspiratie en belevenissen rondom de thema’s gezondheid, beweging, ontspanning en reizen.

 

 

Op zaterdag 11 februari geeft schrijfster Mireille Goedkoop een lezing over haar boek ‘IK DOE HET! Van dromen naar doen. Na je pensioen’. Dit boek staat vol verhalen van levenslustige senioren die hun dromen verwezenlijken op latere leeftijd.

Zondag 12 februari is het tijd voor actie met Olga Commandeur, bekend van het televisieprogramma Nederland in Beweging waar dagelijks kijken meer dan 100.000 mensen naar kijken. Zij geeft om 11.00 uur een interactieve beweegdemonstratie op de beurs.  Als vitaliteitscoach en personal trainer begeleidt zij ook mensen om hun persoonlijke doelen te bereiken.

Er zijn allerlei stands, workshops en diverse optredens.  Op het Omringplein krijg je informatie over wat Omring voor jou kan betekenen. Mensen met een Omringpas krijgen korting bij de vele diensten van Omring, die ook aanwezig zijn op dit beursplein. Zo kun je de Thuiszorgwinkel bezoeken, een ogen- of hoortest laten doen, een voetenonderzoek bij de podoloog, een stoelmassage nemen of een reisadvies inwinnen. Karsten Travelstore verzorgt onder meer een spetterende modes how met een voorproefje van de nieuwste voorjaarscollectie outdoorkleding.

Lees ook:Kaarten voor de Huishoudbeurs koop je bij Blokker…. met korting!
Lees ook:Serbonne 50+ beurs, een lifestyle event om niet te missen!
Lees ook:De Huishoudbeurs viert zijn zeventigste verjaardag
Lees ook:Goedkoop trein dagretour bij de HEMA
Lees ook:De Fiets en Wandelbeurs presenteert de E! Een gratis magazine over elektrische fietsen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>