Paul de Leeuw ziet Abraham

Televisiepresentator, komiek, cabaretier, programmamaker, acteur en zanger Paul de Leeuw viert volgende week zijn 50e verjaardag.

Daarom maakt hij met zijn theatershow Poephoofd (‘poephoofd’ heeft te maken met een voorval op een schoolplein…..) vanaf 26 januari, een landelijke toer door Nederland in 31 theaters. Een openhartige en ontroerende theatersolo!

 

Tot en met 7 mei (we zijn nog niet te laat…..) staat hij vijftig keer op de planken. Paul krijgt niet alleen de zaal aan het lachen, maar ook doodstil.

’Omdat dat straks ook mijn leeftijd is’, zegt Paul. ’Ik ga het hebben over van der Valk motels,  adoptie, waarom mannen zo stil klaarkomen, eten en ik zing mooie liedjes. Na afloop van elke voorstelling geef ik ook een bijzondere kookdemonstratie met gerechten uit mijn nieuwe boek “Ik Heb Je Lief, En Trek!” een kookboek en een autobiografie in één, want Paul herinnert zich niet alleen de belangrijkste gebeurtenissen uit zijn leven, maar vooral ook wat hij daarbij heeft gegeten!

 

Lees ook:Paul van Vliet speelt nieuwe serie voorstellingen in Den Haag
Lees ook:Verras je liefje met “Liedjes van Weleer” het nostalgisch plaatjesboek
Lees ook:Ria Valk treedt op tegen de verhuftering in Nederland
Lees ook:Kookkunsten moeder niet te overtreffen
Lees ook:Laat je kind studeren (aan de Leidse Universiteit)…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>