Hop on Hop off dagtocht door de Bollenstreek

Van 5 april tot en met 20 mei, rijdt de Hop on Hop off iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van Noordwijk naar Keukenhof Lisse. Deze toeristische Beleef de Bollenstreek dagtocht leidt langs prachtige bloemenvelden en kost slechts € 5,00 per persoon. De lijn rijdt van 08.50 tot 20.00 uur.

 

Onderweg krijg je informatie over de omgeving en per halte wacht een unieke Bollenstreek beleving op je. Of het nu gaat om het strand of centrum van Noordwijk, het centrum van Lisse, Kasteel Keukenhof of de trekpleister lentepark Keukenhof.

Met de bollenvelden in bloei is het volop genieten om dit vanaf hoogte te kunnen bekijken!

Dagkaarten zijn in de Hop on Hop off bus te koop, maar ook vooraf via www.beukhoponhopoff.nl te boeken. Groot voordeel is dat ook de entreekaarten van Keukenhof en Kasteel Keukenhof voordelig mee te boeken zijn. Hierdoor hoef je van de Hop on Hop off bus niet meer in de rij bij de kassa te staan.

 

 

Lees ook:Bloemencorso Bollenstreek… het kleurrijkste en geurigste evenement van het voorjaar
Lees ook:Kerst op Landgoed Keukenhof


Lees ook:Keukenhof 2015 geopend door Willem van Gogh
Lees ook:De mooiste file van Nederland
Lees ook:Gouden Eeuw floreert in Keukenhof 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>