Nieuw boek: 1000 leuke (klein)kind uitjes

211731_image_1000dingendoenmetkindereninnederlandInspiratie nodig, opa en oma om je kleinkind te vermaken of op zoek naar een leuke vakantieactiviteit in eigen land? In 1000 dingen doen met kinderen in Nederland vind je voor elke provincie tips voor musea, spannende wandelingen, speeltuinen en pretparken, bijzondere gebouwen, rare beelden, maïsdoolhoven en-, ga zo maar door. Proef de lekkerste ijsjes van ons land, breng de nacht door in een berenhol of stap binnen in een levend spookhuis met echte acteurs. Zwem tussen de haaien, luchtfiets over een monorail of beweeg mee met de film in de 6d-bioscoop: in dit boek vind je de leukste en origineelste attracties.

 

 


Het boek is ingedeeld per provincie en bevat top 10-lijstjes, met de beste pannenkoekenhuizen, kartbanen, indoorspeeltuinen en meer. Het is leuk voor kinderen om door te bladeren en ideaal om inspiratie op te doen.

Boek verschijnt: 28 maart, uitgeverij Kosmos

Auteur: Jeroen van der Spek

Prijs: € 15,00

ISBN: 9789021552699

Lees ook:1000 dingen doen met kinderen in Nederland
Lees ook:De leukste tips, trips en ideeën voor een heerlijk dagje weg
Lees ook:Op pad met de (klein)kinderen!
Lees ook:Nederlands Kampioen Sneeuwpoppen bouwen 2008
Lees ook:15 Tips voor een gratis dagje weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>