Verbouw of verander je huis! Alle woonwensen onder één dak bij Woonbeurs Amsterdam

96_beeldmateriaalDe Woonbeurs Amsterdam luidt ieder jaar het nieuwe woonseizoen in.
 Het is dé plek waar de mooiste merken hun nieuwe collecties tonen en woon- liefhebbers deze als allereerste kunnen bewonderen.

Persoonlijke stylingadviezen. Slimme tips voor duurzaam wonen. Presentaties van passievolle woonkenners. De creatieve Nederlandse ontwerpers. En natuurlijk al het nieuwste van het nieuwste op woongebied - je vindt het allemaal op de Woonbeurs Amsterdam.

 

 

Het grootste woonevent van Nederland opent dit jaar de deuren van de RAI van 1 t/m 6 oktober.

 Als bezoeker kun je er volop inspiratie opdoen in unieke en levensgrote woonhuizen van Nederlands bekendste woonbladen, zoals vtwonen en Eigen Huis & Interieur. Bekijk de nieuwste woonproducten in alle woonstijlen. En je kunt natuurlijk aanschuiven bij presentaties van bekende ontwerpers.

De bezoekers konden vorig jaar hun woonwens kenbaar maken en uit dit onderzoek onder 10.000 bezoekers is gebleken dat de grootste woonwens een nieuwe (woon)keuken is. Op nummer 2 staat de badkamer. Ook het veranderen van de slaapkamer, een metamorfose, nieuw interieur en het verbouwen staan hoog op de lijst. Meer dan ooit zijn Nederlanders bezig met het verbouwen of veranderen van hun huidige woning. Tijdens Woonbeurs Amsterdam zijn alle woonwensen onder 1 dak terug te vinden.

De meeste producten op de Woonbeurs Amsterdam zijn ook te zien en te bestellen op woonbeurswebwinkel.nl. Het hele jaar door! De webwinkel is geopend vanaf 1 oktober. Met de toegangskaart van de Woonbeurs krijgen bezoekers 10 euro korting in de periode 1 t/m 31 oktober 2013.

Lees ook:Grootste beurs op woongebied: de Woonbeurs Amsterdam
Lees ook:Breed aanbod van reisproducten uit de cruisewereld tijdens Cruise Event Amsterdam
Lees ook:Golf & Lifestyle De Beurs in Groningen
Lees ook:Inside Design Amsterdam: Een weekend lang inspirerend spektakel
Lees ook:De Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>