Valentijnsserenade van L.A. the Voices

logo-brooklyn-nightsValentijnsdag is het ideale moment om je liefde te tonen voor vriend, vriendin, man of vrouw. En wat is daarvoor nu een beter idee dan samen een geweldige avond uit beleven?

Cupido laat zich op Valentijnsdag, 14 februari aanstaande, nadrukkelijk zien in Studio’s Aalsmeer. Tijdens de speciale Valentijnseditie van de dinner experience Brooklyn Nights word je volledig in de amoureuze watten gelegd.

 

Tijdens Brooklyn Nights op 14 februari word je ontvangen met een glaasje champagne en een rode roos. Na het ontvangst aperitief wordt een uitgebreid 4-gangen Valentijnsdiner geserveerd, terwijl je door zangers en zangeressen worden ondergedompeld in de ‘ New York vibes’. Uiteraard ontbreekt ook een Valentijnsserenade van L.A. the Voices of een van de andere Brooklyn Nights artiesten niet.

Na dit feest volgt een intense showbeleving in het Broadway Theater dat beschikt over Nederlands grootste theater LED-schermen. De show wordt muzikaal omlijst door Pop, Rat Pack, R&B en klassiek met een knipoog; bekende songs van toen en nu. De avond wordt afgesloten met een spetterende afterparty, waar het publiek kan genieten van optredens in de Manhattan Night Club, de Bronx Pianobar of zelf los kan gaan in de Downtown Dance Area van Studio’s Aalsmeer.

Je kunt je liefdesbetuigingen ook kenbaar maken bij de organisatie van Brooklyn Nights. Een selectie van deze liefdesbetuigingen wordt vervolgens tijdens de show getoond op de 220 m2 grote LED-schermen van het Broadway Theater.

Lijkt het je wat? Kijk hier voor meer informatie en kaartverkoop.

 

Lees ook:Top 5 Avondje uit naar een Theatershow
Lees ook:Extra shows André van Duin
Lees ook:Met 50% korting naar ‘The Great Dance of Argentina’
Lees ook:Classic Culinaire met Opera Familia verplaatst
Lees ook:Les Misérables stopt…….bijna!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>